TELEPÜLÉS
Köszöntő
Pörböly története
Térkép
Utcanévjegyzék
Nevezetességek
ÖNKORMÁNYZAT
Általános közzétételi lista
Képviselő-testület
Bizottságok
Polgármesteri Hivatal
Rendeletek
Hirdetmények
Aktuális hírek
Letöltések
INTÉZMÉNYEK
Iskola
Óvoda
Faluház
Könyvtár
Orvosi Rendelő
Házi Segítségnyújtás
Posta
KULTÚRA
Civil szervezetek
Egyház
SZABADIDŐ
Rendezvények
Gemenci Ökotúrisztikai Közp.
Duna-Dráva Nemzeti Park
Sport
Fotóalbum

Könyvtárunk ebben az évben is az Önkormányzat megállapodása alapján  mozgókönyvtári szolgáltató helyként működik heti  8 órás nyitva tartással.

Az Illyés Gyula Megyei Könyvtártól mozgókönyvtári ellátás keretében könyveket, CD-ket, és DVD -ket kaptunk.

Könyvtárunkban olvashatók és kölcsönözhetők a könyvek mellett a következő folyóiratok is: Nők Lapja, Praktika, Otthon, Burda és a Nacional Geographic Kids.

Látogatóink rendelkezésére áll az Internet használat, Internetről való letöltés és nyomtatás valamint a fénymásolás, amelyet jelképes térítés ellenében biztosítunk az idelátogatók számára.

Az országosan meghirdetett rendezvénysorozat keretében „Kölyökolvashow” elnevezéssel könyvismertetőt tartottunk Berg Judit „Rumini” című könyvéről, valamint gyermekrajz kiállítást és játékos foglalkozást szerveztünk”Őszi népszokások” címmel.

December 18-án dr. Kárpáti Magda pszichológus „Gyermeki lélek, gyermekrajzokban” című előadását hallgathatták meg olvasóink.

Intézményünk 99 beiratkozott olvasót tart nyilván, legnépszerűbb szolgáltatásunk a könyvek és folyóiratok kölcsönzése, valamint az Internet használata, amelyet iskolánk tanulói, a visszajáró felsőbb évesek és a felnőtt korosztály egyaránt gyakran és szívesen használ.

Olvasóink igényeit a lehetőségeinkhez mérten maximálisan igyekszünk kielégíteni, könyvtárközi kölcsönzéssel egyre több, könyvet sikerült olvasóink számára elérhetővé tennünk.

     
A könyvtár nyitva tartása:
Hétfő:
13.00-14.00
Kedd:
13.00-17.00
Szerda:
-
Csütörtök:
15.00-17.00
Péntek:
15.00-18.00
Vasárnap:
16.00-18.00
Kérjük, csengessen!